• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 5
 • Slide 6
 • Slide 7
 • Slide 8
 • Slide 9
 • Slide 10
 • Slide 11
 • Slide 12
 • Slide 13
 • Slide 14
 • Slide 15
 • Slide 16

Tisztelt Óvodás és Bölcsődés Szülők!

Görcsönyi Óvoda és Mini Bölcsőde intézményben a megszaporodott COVID-19 koronavírus esetszám miatt 2022.01.31.-2022.02.04. terjedő időszakra az Oktatási Hivatal rendkívüli szünetet rendelt el.

Tekintettel arra, hogy a járvány a gyerekek között is gyorsan terjed, megkérünk minden óvodába és bölcsődébe járó gyermekes szülőt, hogy jövő hét hétfőig tartsák otthon az intézményünkbe járó gyermekeiket!
Jövő hét hétfőn (február 7) csak egészséges tünetmentes gyermekeket fogunk befogadni az intézménybe.

Tisztelettel, Kőszegi Tamás, polgármester
Gyenes Zoltánné, Intézményvezető

Görcsönyi Intézményfenntartó Társulás Elnökétől
7833 Görcsöny, Rákóczi u. 1.
Tel: 72/372-216, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

GOR/133-2/2022

 FELHÍVÁS

 Tisztelt Intézményvezető Asszony, tisztelt Szülők!

A Görcsönyi Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa 1/2022. (I.31.) sz. határozatával elrendelte a Görcsönyi Óvoda és Mini Bölcsődében a bölcsődét illetően a tanügyi intézkedést (rendkívüli szünetet) 2022.02.01.-2022.02.04. napja között.
Az intézkedés indoka a növekvő számú COVID fertőzés az intézményben, mely nemcsak a gyerekeket, de a pedagógusokat is utolérte és a hiány miatt az ellátás ellehetetlenedett.

Bízunk a 2022.02.07-i nyitásban, továbbá kérek minden szülőt, hogy a bezárás ideje alatt igyekezzen a gyerekeket otthon tartani, hogy minél kisebb kontaktban legyen részük!

 Görcsöny, 2022. 01. 31.

 Tisztelettel:

Kőszegi Tamás Gábor,
Társulás elnöke

Helyi Választási Iroda
7833 Görcsöny, Rákóczi u. 1.

 

Tisztelt Választópolgárok!

 

 

 

2022.április 3-ára került kiírásra a országgyűlési választás és az azzal egy időben rendezett országos népszavazás. A korábban megválasztott bizottsági tagoknak lejár a mandátumuk és az 1/2022. (I.11.) IM rendelet 2.§ (2) bekezdése értelmében a szavazatszámláló bizottság tagjait a települési önkormányzat képviselő-testületének legkésőbb 2022.03.14-ig meg kell választaniuk.

E pozícióra várom olyan személyek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a munkában. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet legkésőbb 2022.február 14. napjáig.

A szavazatszámláló bizottságok választott tagjai oktatáson, felkészítésen vesznek részt, a szavazás napján pedig hajnaltól a szavazatok összeszámlálásáig a szavazókörökben végzik a választás lebonyolítását. Munkájukért díjazást kapnak fenti IM rendeletben foglaltak szerint, emellett mentesülnek a szavazás napját követő munkanapon a munkavégzés alól.

Fontos előírás, hogy csak az adott településen lakcímmel és választójogosultsággal rendelkező lakosok lehetnek a választási bizottság választott tagjai!

Nem lehet a bizottság tagja képviselő-jelölt, képviselő, alpolgármester, jegyző, másik választási bizottság tagja, választási iroda tagja, és az, aki a honvédséggel szolgálati jogviszonyban áll. Továbbá párt tagja, a választókerületben jelöltet állító szervezet tagja, a választókerületben induló jelölt hozzátartozója, valamint egyes államigazgatási szervek munkatársai.

 

Görcsöny, 2022. 01. 17.

 

Szauer Tímea
HVI vezető

MEGHÍVÓ

 

 

Tisztelt Képviselő-testület,
tisztelt Lakosság!

Ezúton szeretettel meghívom Görcsöny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének megtartandó közmeghallgatására.

A közmeghallgatás időpontja: 2021.11.18. (csütörtök) 17.00 óra
A közmeghallgatás helyszíne: Művelődési ház Görcsöny

Görcsöny, 2021. 10. 12.

 

Kőszegi Tamás Gábor,
polgármester

Tisztelt Szülők!

Sajnos a Görcsönyi Óvoda és Mini Bölcsőde egyik dolgozója megfertőződött a COVID-19 – tel. Megkérjük a Tisztelt Óvodás és Bölcsődés gyerekek szüleit, hogy a következő napokban gyermekeiket tartsák otthon.

Azok a gyermekek akik 2021. február 26-án pénteken óvodában tartózkodtak, azok előreláthatólag karanténba kerülnek. Ezeket a szülőket a népegészségügy intézet telefonon keresni fogja. A továbbiakról mindenkit értesíteni fogunk.

Tisztelettel,

Kőszegi Tamás

Tisztelt Lakosság!

Az idei évre tervezett hulladékszállítási naptárt itt találják.